Niet-geweven Co. van Shanghai Munger, Ltd

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai Baige New Material CO.,LTD

Shanghai Baige New Material CO.,LTD

Shanghai Baige New Material CO.,LTD
Shanghai Baige New Material CO.,LTD
Shanghai Baige New Material CO.,LTD
Shanghai Baige New Material CO.,LTD
Shanghai Baige New Material CO.,LTD
1 2 3 4 5
spunlace niet-geweven stof niet-geweven stof niet-geweven stoffen Non-woven Non-woven

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : GUIZHI
Aantal werknemers : 20~50
Jaarlijkse omzet : 20000000-800000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 50% - 60%

Co. van Shanghai Munger Biotech, Ltd is één van de grootste productiebasissen van beschikbare niet-geweven artikelen in China. Wij specialiseren ons in het veroorzaken van niet-geweven stoffen en beschikbare medische uitrustingen. Onze producten worden gemaakt van een brede waaier van grondstoffen en voor het produceren van doorndoek, antistatische doek en SMS en SPS-doek, met goede waterdichte en anti-doordringbaarheidsfuncties gebruikt.

China Shanghai Baige New Material CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Ons bedrijf heeft het doel van „kwaliteit, reputatie eerst, consumenten eerst“ de hele tijd eerst aangehangen. Wij baseren ons op sterke technologische onderzoek en ontwikkelingssterkte en wetenschappelijke en nauwkeurige kwaliteitsbeheersystemen. Overeenkomstig de professionele, geabsorbeerde en aandachtige beheerstheorie, leveren wij grote inspanningen om klanten de meest bevredigende diensten aan te bieden.

 

Na jaren van ontwikkeling, zijn onze producten gekwalificeerd om de nationale test van de productkwaliteit door de Gezondheidsdienst over te gaan. Wij hebben productkwaliteit gemaakt die aan de internationale norm voldoen. Aldus, hebben wij de uitbreiding van de binnenlandse en overzee markten zeer bevorderd. Onze producten vinden een goede verkoop in meer dan tien landen en gebieden rond de wereld, zoals Hong Kong, Zuid-Korea, Japan, Mexico, India, Turkije, Noord-Amerika en Europa. Wij hebben een goed prestige en een openbaar lof stevig van cliënten wereldwijd.

China Shanghai Baige New Material CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

Onze Hoofdproducten:

1. Niet-geweven Stof: Spunlace Niet-geweven Stof, de Niet-geweven Stof van Spunbond, de niet-geweven Stof van SMS SMMS, smelting-Geblazen Stof en naald-Geslagen niet-geweven stof

 

2. Beschikbare Niet-geweven Medische Producten: Overtrekken, Chirurgische Toga's, Geduldige Toga's, Afzonderlijke Kostuums, Blootstellingskostuums, Medische Maskers, Vlakke Gezichtsmaskers, de Maskers van het Kopgezicht, de maskers van kinderen, Niet-geweven schoen antislip dekking, SBPP-schoendekking, PE schoendekking, Bouffant-Kappen, Artsenkappen, Verpleegsterskappen, Cirkelkappen, Niet-geweven Gaasstootkussens, de zelfklevende Verbanden van het verbandgaas, Parijs gipsverbanden, chirurgische handschoenen, vinylhandschoenen, onderzoekshandschoenen, Katoenen Ballen, Katoenen Broodjes, Katoenen Zwabbers, Behandelingshanddoeken, aseptisch gatenhanddoeken en Gordijn

 

3. Wegwerpartikelen voor Dagelijks Gebruik: Gezichtsmaskers, Nat Weefsel, Babywissers, SBPP Oversleeves, PE Oversleeves, PE Schorten, Pantoffels, Beschikbare Bikinibroek, Cleanroom Wissers, Afvegende Doek, de Niet-geweven Handdoeken van de Stofdoekdoek en Niet-geweven het Winkelen Zakken.

Contactgegevens
Shanghai Baige New Material CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Adam

Tel.: 17701738419

Fax: 86-21-17701738419

Direct Stuur uw aanvraag naar ons